This is the head of your page. Example HTML page This is the body of your page.

ஜப்பான் ஸ்பான்ச் கேக் செய்வது எப்படி?

தேவையான பொருட்கள்: முட்டை வெள்ளை கரு 5, முட்டை மஞ்சள் கரு 5, முட்டை 1, வெண்ணெய் 60g , பால் 100ml, மைதா 60g, கார்ன் பிளவர் மாவு (சோளமாவு) 20g , உப்பு 1/4 டீ ஸ்பூன், தூள் சீனி 90g.

Ingredients : 5 egg yolks (蛋黄) 1 egg (全蛋) 60g melted butter (溶化牛油) 100ml milk (牛奶) 60g plain flour(普通面粉) 20g corn flour (玉米粉) 5 egg whites (蛋白) 1/4 tsp salt(盐) 90g caster sugar

94
admin.service-public.in

Author: admin.service-public.in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *